Uncategorized

Leuk accommodaties voor een vakantie in Kemer

Kemer is gelegen aan de Turkse Rivièra, aan de voet van het Taurusgebergte, 40 km ten westen van Alanya. Er zijn een redelijk aantal All Inclusive hotels en resorts in Kemer. De top 5 van de best beoordeelde en meest populaire All Inclusive hotels in Kemer staat hieronder. De moderne Turkse vakantiebestemming Kemer heeft de laatste jaren een ware gedaanteverwisseling ondergaan. Toch is het natuurschoon in de directe omgeving van Kemer niet aangetast en bestaat het overgrote gedeelte van hotels en appartementen uit laagbouw. De badplaats wordt omgeven door vier baaien en pijnboombossen. Het centrum is grotendeels autovrij en herbergt restaurants, bars, souvenirwinkels, boetieks en vele juweliers. Uitgaan kan daarnaast in de openlucht discotheek Aura. Bij de jachthaven zijn diverse eetgelegenheden.

 

All Inclusive Limak Limra

Direct aan het strand, op circa 5 km van het centrum van Kemer bevindt zich vijfsterren hotel Limak Limra. Het All Inclusive resort telt 810 kamers en is een officieel erkende milieuvriendelijke accommodatie. Het resort bestaat uit een hoofdgebouw, patiobungalows en een park residence (door een weg afgescheiden van het strand). De receptiemedewerkers en ook de leden van het animatieteam spreken Nederlands. De miniclub en de juniorclub zorgen zowel overdag als ‘s avonds voor vermaak voor de kinderen en er zijn een speelplaats en bioscoop aanwezig. De kamers zijn voorzien van kinderstopcontacten en kindersloten, er is een babysitservice beschikbaar (tegen betaling) en er kan extra vroeg gegeten worden met kinderen. Een bushalte bevindt zich voor de deur van het hotel. U verblijft in Limak Limra op basis van ultra all inclusive.

 

All Inclusive Orange County

Genieten van een All Inclusive vakantie in Amsterdam aan de Turkse kust? Het vijfsterren Orange County Resort in Kemer is geheel gebouwd in Amsterdamse stijl met een vleugje Volendam. U treft er het centraal station, een molen, grachtenpanden en zelfs het ‘red light district’ met een knipoog. Orange County Resort ligt direct aan een privé strand op circa 400 m van het centrum van Kemer. Het hotel beschikt over 512 kamers en is een officieel erkende milieuvriendelijke accommodatie. Medewerkers van de receptie en het animatieteam spreken Nederlands. Kinderen kunnen deelnemen aan de miniclub (4 tot en met 12 jaar) en hebben een eigen speelplaats. De kamers zijn uitgerust met kindersloten, er is tegen betaling een babysitservice beschikbaar en u kunt extra vroeg aan tafel met kleine kinderen. U verblijft in Orange County Resort op basis van ultra all inclusive.

 

All Inclusive Amara Wing Resort

Voor een All Inclusive vakantie in een resort dat gasten die u voor gingen met een ruime 9 beoordelen, gaat u naar Amara Wing Resort in Kemer. Vooral de service, het eten en de kindvriendelijkheid scoren hoog. Het vijfsterren hotel ligt direct een privé strand met Blauwe Vlag (een internationaal teken van goede kwaliteit strand en zeewater) en wordt omgeven door pijnbomen. Het centrum van Kemer bevindt zich slechts op 1 km afstand, een bushalte ligt voor het resort. U kunt verblijven in een van de 184 kamers of 6 familiesuites in het hoofdgebouw of in een van de 140 appartementen in de tuin. Kinderen vermaken zich in de miniclub of tijdens de buitenactiviteiten van de Sylvesterclub. Het animatieteam spreekt Engels en Duits. De kamers zijn voorzien van kinderstopcontacten, er is (tegen betaling) een babysitservice beschikbaar en er kan een buggy gehuurd worden. Er is een apart restaurant voor kinderen en een Franse à la carte restaurant dat juist niet toegankelijk is voor kinderen onder de 12 jaar.

 

All Inclusive Le Jardin

In een tuin van maar liefst 48.00 m2 bevindt zich vijfsterren hotel Le Jardin waar u op basis van Ultra All Inclusive verblijft. Het resort ligt direct aan een privéstrand op 7 km afstand van het centrum van Kemer. Een bushalte bevindt zich pal voor Le Jardin. Voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar is er de miniclub (met Nederlandssprekende begeleiding), een minidisco, trampolines en een speeltuintje. De kamers zijn voorzien van kindersloten, tegen betaling kunt u gebruik maken van een babysitservice en een buggy is te huur. Hotel Le Jardin ligt in het dorpje Kiris waar u enkele winkeltjes, restaurants en terrasjes treft.

 

All Inclusive Kemer Resort

Op minder dan een kilometer afstand van het centrum van Kemer bevindt zich vijfsterren All Inclusive hotel Kemer Resort. Het hotel ligt direct aan een privé strand (kiezelstrand) nabij de bergen, bedekt met pijnboombossen. Kemer Resort beschikt over 357 kamers, verdeeld over vijf verdiepingen. Kinderen vermaken zich in het zwembad met glijbanen, het speeltuintje, de gameroom en in de miniclub (4 tot 12 jaar). Voor de jongste gasten zijn er speciale kinderbuffetten tijdens de lunch en het diner. U verblijft in Kemer Resort op basis van Ultra All Inclusive.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *